Junior Consultant

Denken kun je doen.

Wat mij drijft
Mensen helpen bij het zelfstandig leren nadenken over en het omgaan met de grootste socio-technologische vraagstukken van de 21e eeuw.  

Mijn achtergrond
Tijdens mijn studie Ondernemerschap kwam ik erachter dat men voornamelijk uitblinkt in uitvoering, maar het daarbij regelmatig ontbrak aan reflectie op meer fundamentele vraagstukken en implicaties die voortvloeien uit ons handelen. In mijn tweede studie, een masterspecialisatie filosofie in bedrijfs- en organisatie-ethiek, vond ik wat ik eerder miste. De combinatie van deze twee achtergronden maakt mij een pragmatist met scherp oog voor dieperliggende zaken.  

Na mijn eerste aanrakingen met het privacy vak, onder andere het organiseren van een DPIA voor mijn voormalige werkgever, kwam ik tot de conclusie dat privacy in het verlengde van mijn achtergrond lag. In PMP vond ik de organisatie waar ik dit in de praktijk kan brengen.  

Ik blink uit in
Het succesvol omgaan met (soms ongemakkelijke) privacy gerelateerde vraagstukken en ethische dilemma’s, met name daar waar wet- en regelgeving ruimt biedt voor interpretatie of waar het deze overstijgt.  

Terug naar het overzicht