Sluit je aan bij één van onze kennistafels. Tijdens een kennistafel gaan we samen in gesprek over onderwerpen rondom gegevensbescherming, privacy, AI en e-Privacy. Zo leren we van elkaar. Klanten van PMP kunnen onze kennistafels gratis bijwonen.

Kennistafel DPIA: je meest fundamentele hulpmiddel

Over deze kennistafel:

Op dinsdag 30 november om 14:00 uur organiseren wij bij PMP een kennistafel over: de Data Protection Impact Assessment (DPIA). Dé kernverplichting van de AVG is dat organisaties voorzien in passende gegevensbescherming en dat kunnen aantonen. DPIA’s geven het antwoord op de vraag: ‘wat is passend?’, mits deze op de juiste manier is uitgevoerd. Echter wordt het uitvoeren van een DPIA nog vaak gezien als een uitdagende taak. Daarom willen wij jullie tijdens de kennistafel de juiste handvatten bieden voor het uitvoeren van een DPIA.

Wat gaan we doen tijdens de kennistafel?

Samen gaan we op een interactieve manier aan de slag met de stappen die moeten worden ondernomen voor de DPIA. Daarbij komen onder andere de volgende vragen aan bod:

  • Wat maakt een goede DPIA?
  • Hoe kom je tot een AVG-conforme beoordeling van de risico’s?
  • De DPIA is klaar – hoe verder?

Sergej Katus en Maurice Reedijk fungeren als gespreksleider voor deze kennistafel, maar het doel van de kennistafel is ook om ervaringen met elkaar te delen.

Informatie Kennistafel
LocatieHybride: geef zelf aan of je een voorkeur hebt voor online of op locatie. Details volgen later.
Datum en tijddinsdag 30 november
vanaf 15.00 uur
PrijsDeelname is gratis
Groeps-
grootte
Maximaal 12 deelnemers