Onze klanten

Privacy Management Partners is in 2012 ontstaan als krachtenbundeling van onze partners, die een leidende rol hebben in het vakgebied en beschikken over uitgebreide praktijkervaring en expertise op het gebied van privacywetgeving. Inmiddels is PMP uitgegroeid tot een toonaangevend bureau dat zowel de publieke, private als non-profitsector op uiteenlopende manieren helpt. Zie hieronder een selectie van onze zeer tevreden klanten.

 

schermafbeelding-2019-08-26-om-12-05-54.pngCito

mr. Ingrid Keulen, bedrijfsjurist
“Privacy Management Partners denkt in oplossingen en niet in beperkingen. Het adviesbureau heeft een nuchtere kijk op de privacyregelgeving en maakt het niet moeilijker dan nodig is. Dat helpt ons goed bij de praktische toepassing van de AVG.”

 


schermafbeelding-2019-08-26-om-11-59-19.pngNationale Politie

Klaas Bruin, beleidsadviseur bescherming persoonsgegevens
“De plezierige samenwerking met Privacy Management Partners (PMP) gaat al vele jaren terug. PMP is een van de vaste sprekers bij het jaarlijkse PrivacyCongres van de Politie. Daarnaast maken wij graag gebruik van hun professionele AVG-trainingen en workshops omdat ze investeren in kennis die is afgestemd op onze organisatie en onze cultuur. Dat is voor de Politie van absolute meerwaarde”. 

 


schermafbeelding-2019-08-26-om-12-07-54(1).pngMinisterie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Paul Severens, strategisch adviseur privacy
“PMP heeft mensen in dienst die met een pragmatische aanpak tegenover privacy en gegevensbescherming staan. PMP is als organisatie niet al te formeel, waardoor het makkelijk is om met elkaar in gesprek te gaan en snel tot de kern te komen. Dat werkt erg prettig.”

 

 


KNMG

Rudi van Reenen, hoofd stafbureau63200-fullimage-knmg-artseninfolijn-400.jpg

‘’Mijn ervaring met PMP is dat ze praktisch en pragmatisch te werk gaan. Ze geven deskundig advies en zijn altijd bereid om mee te denken met onze eigen perspectieven en ideeën. Dat is erg prettig.

De samenwerking is verder succesvol omdat er korte lijnen zijn met PMP: je hoeft maar te bellen of te mailen en ze gaan direct voor je aan de slag. Hierdoor ervaren wij dat AVG-knelpunten op te lossen zijn.’’

 

 

logo-erasmus-universiteit-rotterdam-svg.pngErasmus Universiteit Rotterdam

Marlon Domingus, functionaris voor gegevensbescherming

‘’De vertrouwelijke aard van mijn functie als FG maakt het soms lastig om te reflecteren met anderen. Door gebruik te maken van de FG-coaching dienst van PMP kan ik veel beter reflecteren over mijn rol en over zaken waar ik tegen aanloop. PMP denkt erg goed en deskundig na over de aard van het gesprek, en ze vinden een juiste balans tussen reflecteren en doorvragen. Dit helpt mij om daarna weer op eigen voet verder te kunnen met mijn knelpunten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben met de diensten van PMP’’.