Met trots kan PMP melden dat Sue Chang en Maurice Reedijk per 1 mei 2024 zijn benoemd tot partner en tevens per die datum als lid zullen toetreden tot Privacy Management Partners Coöperatie U.A. Met deze benoeming onderstreept PMP haar ambitie om verder te groeien in de gezondheidszorg en de gemeentelijke overheid, met name op het gebied van kunstmatige intelligentie, risicomanagement, privacy-juridische dienstverlening, detachering van privacyprofessionals, strategisch beleidsadvies en toezicht.

Sue Chang is in 2018 begonnen bij PMP als senior legal consultant. Daarvoor deed zij ruim 10 jaar internationale ervaring op als global privacy officer bij een multinational. In haar huidige functie als Teamleider Health & Science werkt Sue als principal consultant en toezichthouder in de curatieve gezondheidszorg, de langdurige zorg, wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, en het internationale bedrijfsleven. In het bestuur van PMP zal Sue zich bezig gaan houden met personeelszaken, talentontwikkeling en cultuur van PMP.

Maurice Reedijk, van huis uit socioloog, is sinds 2017 werkzaam bij PMP en is sinds 2019 Teamleider Gemeentelijke Overheid. Hij deed in de afgelopen jaren ruime ervaring op als strategisch en operationeel adviseur en toezichthouder bij verschillende gemeentelijke organisaties, met een specifieke focus op het sociale- en veiligheidsdomein. Maurice zal zich in het bestuur van PMP gaan bezighouden met de verdere uitbouw van de dienstverlening.

Jeroen Terstegge, managing partner van PMP, laat weten verheugd te zijn met de toetreding van de nieuwe partners. “In de afgelopen tien jaar hebben we een toonaangevend advieskantoor neergezet op het gebied van privacybescherming en de AVG, dat actief is in de Rijksoverheid, gemeenten, maatschappelijke organisaties, wetenschappelijke instellingen, en de zorg. Met ons team van bevlogen adviseurs zijn wij betrokken bij een scala van maatschappelijke vraagstukken, zoals ondermijning, armoedebestrijding, publieke gezondheid en gegevensuitwisseling in de zorg. We zijn enorm trots dat we met talenten uit de eigen gelederen de toekomst van PMP verder verstevigen. Mede namens Joris Hutter en Sergej Katus feliciteer ik Sue en Maurice van harte met hun benoeming.”


Terug naar het overzicht