Duurzame privacy-oplossingen die mens en organisatie écht helpen. Met onze bevlogen professionals helpen we overheden, bedrijven en andere organisaties het maximale uit hun data te halen. Met praktische oplossingen, waarbij de privacy van betrokkenen gewaarborgd blijft.

Deze vacatures staan op dit moment open:

Op dit moment hebben we geen specifieke vacatures. Maar dat wilt niet zeggen dat we niet naar jou op zoek zijn, we staan altijd open voor nieuw talent!

Pas jij bij PMP?

Als privacy professional bij PMP ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verbeteren van processen waarbij persoonsgegevens verwerkt worden en de organisatie daaromheen. Zoals onder meer vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Je ontwerpt en implementeert duurzaam databeleid, voert assessments en audits uit en geeft strategisch of tactisch advies. Als een klant langdurige ondersteuning nodig heeft, kun je gedetacheerd worden. Ook geef je trainingen en seminars op het gebied van privacycertificering en privacybewustzijn.

PMP onderneemt met privacy. We vinden het belangrijk dat je:

  • mede verantwoordelijk bent voor het verder ontwikkelen van PMP als toonaangevend bureau in het privacy-vak
  • passie hebt voor het vakgebied
  • de wil en de kwaliteiten hebt om onze opdrachtgevers op ethisch, juridisch en organisatorisch vlak bij te staan

Herken jij jezelf in dit profiel? Wij maken altijd graag kennis met privacyprofessionals die ons team willen versterken. Of je nu net bent afgestudeerd of je sporen in het vak al verdiend hebt.

Stuur een mail naar secretariaat@pmpartners.nl of neem telefonisch contact op met Hanneke Esselink, HR-manager op 06 14359426

Wat jouw nieuwe collega’s over PMP zeggen: