Heb je tijdelijk extra ondersteuning nodig op het gebied van privacy? Onze flexibele pool van privacy professionals staat voor je klaar. We kunnen vrijwel elke privacygerelateerde rol invullen. Denk aan een interim FG, Privacy Officer of privacy jurist.

Flexibel, maar met een stevige basis

Onze flexibele schil bestaat uit mensen die het gewend zijn om op een rijdende trein te springen. Ze passen zich snel aan je organisatie aan en maken zich nieuwe processen makkelijk eigen. Maar met een interimmer van PMP haal je ook de voordelen van een grotere organisatie in huis. Onze interimmers hebben namelijk toegang tot de kennis van het hele PMP-team. Als ze ergens niet aan uitkomen of even willen sparren staan hun collega’s voor ze klaar. Ook organiseren we bij PMP regelmatig kennissessies, waar ook de interimmers kunnen aanhaken. Zo werken ze continu aan hun kennis.

Voorbeelden van rollen die PMP kan invullen

Privacyjurist

Loopt jouw organisatie ook tegen allerlei juridische verplichtingen van de AVG aan? Heb je hulp nodig bij het bepalen van een grondslag, het vastleggen van toestemming of het opstellen van verwerkers- en samenwerkingsovereenkomsten? Dan heb je een privacyjurist van PMP nodig.

Privacymedewerker

Heb je jouw AVG-management goed ingeregeld, maar kom je simpelweg handjes tekort? Onze privacymedewerkers ondersteunen je graag.

(Chief) Privacy Officer

Onze Privacy Officers zijn ervaren professionals die weten hoe zij jullie bestaande AVG-management naar een volgend niveau kunnen brengen. Zij nemen de leiding en zorgen ervoor dat de meest risicovolle aspecten als eerst worden opgepakt. Voor organisaties die nog weinig hebben gedaan op AVG-gebied, zijn zij in staat om een volledig AVG-managementprogramma te implementeren. Zo bouw je aan een toekomstbestendige organisatie die binnen de lijntjes van de AVG opereert.

Functionaris Gegevensbescherming (FG)

Een van de belangrijkste diensten van PMP is onze FG-dienstverlening. Naast onze externe FG-dienstverlening, bieden wij ook een interim-FG aan. Of je nu een grote of kleine organisatie bent, wij hebben altijd een passende FG voor u in huis.


Zullen we kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Dan bespreken we wat je nodig hebt en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Neem contact op