Ben jij benieuwd hoe je ervoor staat op het gebied van de AVG? Zeker als je werkt met complexe processen en algoritme is het slim om hier eens een kritische blik op te laten werpen. Onze ervaren experts helpen je graag door middel van assessments & audits.

Data Protection Impact Assessments (DPIA’s)

Om te kunnen voldoen aan de AVG zijn DPIA’s onmisbaar. Dé kernverplichting van de AVG is dat organisaties voorzien in passende gegevensbescherming en dat kunnen aantonen. Dat roept direct de vraag op ‘wat is passend?’. Goede DPIA’s geven het antwoord.

Lees verder

Algoritme Effect Beoordeling

De inzet van algoritmes wordt steeds gebruikelijker bij complexe of repeterende taken. Dit heeft natuurlijk veel voordelen, maar er worden ook makkelijk fouten mee gemaakt. Als je niet goed met algoritmes omgaat kunnen ze voor flinke schade in het vertrouwen in jouw organisatie zorgen.

Lees verder

AVG-checks & audits

Om aan te tonen dat een organisatie voldoet aan de eisen van de AVG, is het noodzakelijk om het privacybeleid te beoordelen en te controleren. Een externe, onafhankelijke partij kan dit vaak beter beoordelen dan de organisatie zelf. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit voor je uit te voeren.

Lees verder