FG’s bekleden een unieke positie en moeten onafhankelijkheid bewaren. ‘Even sparren’ met een collega zit er vaak niet in. Toch zijn dergelijke sparmomenten voor iedere FG belangrijk, om de kwaliteit van je werk te kunnen beoordelen, je bevestigd te voelen, tips te krijgen en te weten wat je kunt verbeteren. PMP biedt daarom FG Coaching aan. 

Wat houdt FG coaching in?

  • Je krijgt een ervaren FG/sparringpartner als coach toegewezen, die met je meedenkt.
  • Aan de hand van kleine opdrachten en gesprekken met jou als FG, gaat de coach in op wie je bent, wat je doet, wat je bezighoudt en waar je tegenaan loopt. 
  • Onze inbreng blijft beperkt tot suggesties die bijdragen aan uw ontplooiing en succes. Wat u hiermee doet, is helemaal aan jou. In wezen bouwen we voort op de FG-trainingen die we geven. Maar dan heel persoonlijk, en op een manier waarvoor een klassikale aanpak zich niet leent. 
  • Je krijgt ons boek Hoe ben je FG? van ons cadeau.

Ook belangrijk voor je directie of bestuur

FG Coaching is óók belangrijk voor je directie of bestuur. Niet voor niks geeft de AVG aan dat je als FG de ruimte behoort te krijgen voor het bijhouden van jouw kennis en kunde. 

Zullen we kennismaken?

Zullen we kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Dan bespreken we wat je nodig hebt en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

  • Mr. Sergej Katus – Partner
Neem contact op