Bedrijven en ondernemers


Is toestemming dé manier om privacygevoelige informatie te bewaren? Hoe brengt u gegevensverwerkingen het beste in kaart? Waarop en wanneer voert u een een data protection impact assessment (oftewel DPIA) uit? Wanneer stelt een organisatie een functionaris gegevensbescherming aan? Onder andere deze vragen leven als het om privacybeleid en AVG-management gaat. Wij zijn een vertrouwde en ervaren partner voor middelgrote en grote bedrijven in uiteenlopende branches. Samen met u zorgen wij voor praktische oplossingen die bij uw organisatie passen.

 

Human Resources

Welke informatie mogen organisaties vastleggen over medewerkers en sollicitanten? Hoe zit het bijvoorbeeld met ziekteverzuim en gezondheidsgegevens die relevant zijn voor re-integratie van een medewerker? Om extra werk te voorkomen voor uw organisatie, moet uw privacybeleid niet complexer zijn dan nodig. Onze specialisten beoordelen de situatie en geven een advies op maat.

 

Marketing

Ook communicatie met klanten en prospects zorgt voor veel privacyvragen. Wat moet er in een privacystatement? Hoe zit het precies met cookies op de website? Is er een dubbele opt-in nodig voor de nieuwsbrief? Om de kennis van uw marketing- en communicatieafdeling op peil te houden, verzorgt PMP creatieve informatiebijeenkomsten en workshops voor waarin deze en andere vragen uitgebreid aan bod komen.

 

Gratis en vrijblijvende intake

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake. Een deskundig gesprek over de kwaliteit van uw privacybeleid en de gelegenheid om na te denken over pragmatische verbeteringen. Neem contact op met een van onderstaande specialisten en plan een afspraak voor een intake: