Basistraining AVG

Wie zijn er binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het privacybeleid? Natuurlijk voorzie je deze medewerkers graag van de juiste kennis over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiermee kunnen zij gefundeerde keuzes maken en hun werkzaamheden op effectieve wijze uitvoeren. De experts van PMP delen hun kennis graag.

Informatie training
Locatie:naar keuze
Duur:1 tot 2 dagen
Prijs:op aanvraag
Groepsgrootte8 tot 16 deelnemers

Voor wie

Deze training is interessant voor:

  • privacy officers
  • privacycontactpersonen
  • juristen
  • anderen die in hun werk geregeld met
    de AVG in aanraking (gaan) komen
Inhoud training

Deze training is sterk interactief. Aan de hand van wat zij zelf in hun werk en privéleven aan privacyzaken ervaren, passeren de belangrijkste principes van de AVG de revue. De deelnemers krijgen concrete, praktische antwoorden op privacyvragen waar zijn in hun dagelijkse praktijk mee te maken hebben.

Trainer

mr. drs. Jeroen Terstegge, CIPP E/US 

Jeroen Terstegge is één van Nederlands meest vooraanstaande privacy juristen, managing partner van PMP. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring op privacygebied en was als Privacy Officer van Philips één van de geestelijke vaders van de Binding Corporate Rules (BCR’s). Zijn stijl kenmerkt zich door het grotere plaatje te zien zonder de details uit het oog te verliezen. Hij brengt complexiteit terug tot de essentie. Jeroen is vertrouwd met privacyvraagstukken in multinationale omgevingen, privacy impact assessments, wet- en regelgeving en stakeholdermanagement in sectoren als e-commerce, energie, finance, ICT en HRM. 

Inhouse training aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Onze trainingen zijn altijd maatwerk. We houden graag rekening met jouw specifieke wensen.