PMP voor de zorg

Werk je in de zorg of met gezondheidsgegevens? Dan zie je van dichtbij hoe het verwerken en uitwisselen ervan zich ontwikkelt. De privacybelangen van betrokkenen blijft onverminderd hoog.  Het managen van de groeiende informatiestromen is een grote uitdaging. Je werkt met gevoelige informatie die je vaak geheel of gedeeltelijk moet delen met gemeenten, zorgverzekeraars of andere partijen in het sociaal domein, zoals COA of Artsen Zonder Grenzen. Hoe beheers je privacyrisico’s op effectieve manier zonder tijd te verliezen die je liever aan jouw cliënten besteedt?  

Hoe kunnen we je helpen? 


Een pragmatische en effectieve privacy-aanpak 

Onze professionals helpen je als zorginstelling met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van een pragmatische en effectieve privacy-aanpak. Dit doen wij van beleid tot praktische procedures, zoals risicoanalyses, juridische ondersteuning en rechtmatige gegevensverstrekkingen, en van e-learning tot audits. Wij denken mee en onderzoeken privacy-vraagstukken binnen uw zorgprocessen en brengen in kaart welke maatregelen er nodig zijn. Hierbij houden we de administratieve belasting voor uw medewerkers zo klein mogelijk. 


Functionaris voor gegevensbescherming (FG) 

Als zorginstelling ben je verplicht om een functionaris voor gegevensbescherming (FG) aan te stellen. Wil je deze rol door een externe partij laten vervullen? Dan doen we graag een beroep op ons eigen team van professionals of ons vertrouwde netwerk. Een FG via PMP voldoet altijd aan de strengste eisen. We kunnen deze rol op verschillende manieren invullen. 

Zullen we kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Dan bespreken we wat je nodig hebt en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

  • Sue Chang – Teamleider Zorg
Neem contact op

Terug naar het overzicht